Mosegrise/muldvarpe

Mosegrise og muldvarpe.

Ring til 71756000.

Åbent 7-20 også lørdage.

Vi kommer samme dag som du ringer.

Pestes skadedyrskontrol kommer i hele midt og nordjylland.

Vi er nu klar med vores helt nye muldvarpe fordriver og kan nu give garanti for at I kan blive helt fri for muldvarpe. Ring og hør om denne nye løsning nu!

Muldvarpen kender vi alle, vi ser dens jordbunker næsten alle steder og den er generende i haven, da den kan ødelægge store arealer med græs eller ved at grave i bedene i sin jagt på orme. Mange forsøger sig med fælder og kan også lykkes med dette, men det kræver øvelse. Den mest almindelige form bekæmpelse af muldvarpe er med fosforbrinte, der er en gas. Denne gas må ikke komme for tæt på beboelsen, da den er meget giftig.

Behandlingen er ikke farlig og når gassen er væk, er der ingen fare, hverken for afgrøder eller os efterfølgende.
Mosegrise arbejder lidt på samme måde som muldvarpen, nemlig ved at grave gange den kan bevæge sig i. Disse ganger ligger ofte lige under græstæppet, der nogle steder nærmest bare ligger løst oven på jorden. Mosegrisen har også mange små indgangshuller til dens gangsystem.

Hullerne er forskellige fra rottehuller, da de er mindre og vegetationen rundt om hullet er væk. Mosegrise er kedelige at have i sin have, da den spiser planterødder og løg, man kan nogle gange bare tage et nyplantet frugttræ og løfte det op for så at se, det står helt løst uden rødder og træet kan blot smides væk.
Mosegrise er svære at fange og vi anbefaler derfor at kontakte et skadedyrsfirma til bekæmpelse af dem.

Bekæmpelsen foregår på samme måde som med muldvarpen med forforbrinte.
Pestes skadedyrskontrol giver altid behandlingsgaranti.

Vi foretager bekæmpelse af mosegrise og muldvarpe samt mosegrisebekæmpelse og muldvarpebekæmpelse i midt og nordjylland.