Hvepse

Bekæmpelse af hvepse i Midt- og Nordjylland.

Pris for bekæmpelse af hvepse Kr. 790,00 med moms og garanti. Gælder også ved flere hvepseboer

Ring til 71756000. Åbent 7-18 også lørdage.

Vi kommer samme dag som du ringer og løser dit problem.

Pestes skadedyrskontrol giver altid garanti på udført arbejde.

Hvepse er til stor gene og vi vil ikke have dem der hvor vi opholder os. Pestes skadedyrskontrol, bekæmper hvepsebo i jorden, som synligt hvepsebo, eller som skjult hvepsebo under tage eller beklædning. Der findes forskellige former for bier og hvepse, de kan også være i murværket, så kaldes de murbier, der findes stor gedehams og små gedehamse.

Hvepsene starter med et lille hvepsebo med få individer, men som tiden går, bliver de flere og flere. Sørg for, at kontakte os, hurtigst muligt, inden det bliver et problem for dig eller din familie. Hen under sommeren, bliver hvepsene mere aggressive og så er det især vigtigt at få bugt med dem.

Lad professionelle stå for bekæmpelse af hvepse

Det kan være farligt at forsøge at bekæmpe dem selv, der kan være rigtigt mange hvepse og det kan være farligt at blive stukket, det gør i hvert fald ondt.
Pestes skadedyrskontrol giver altid behandlingsgaranti på vores arbejde.

Bekæmpelse af hvepse i nord og Midtjylland, samt hvepsebekæmpelse i samme område. Vi kan fjerne hvepsebo og jordbier samt bekæmpelse af jordhvepse også skjult hvepsebo. Vi bekæmper også murbier og humlebier. Vi kan nemt og hurtigt fjerne et hvepsebo.

Læs også mere om myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller og rottesikring.