Erhverv

Skadedyrsbekæmper nær Nørresundby & Aalborg

Som skadedyrsbekæmper nær Nørresundby, bekæmper vi alle former for skadedyr i hele Nordjylland på en effektiv måde.

Vi kommer samme dag du ringer!

Åbent 7-18 også lørdage

Få mere information nu

Erhverv

Boligforeninger

Pestes bekæmper alle former for skadedyr, der kan opstå i forbindelse med udlejning af lejeboliger. Den øgede globalisering medfører, at forskellige etniske grupper bor sammen i landets boligforeninger. Rejseaktivitet til og fra udlandet øger risikoen for, at der kommer fx væggelus med hjem i bagagen, uden at beboerne ved det.

Med den rigtige indsats med effektive og godkendte pesticider, bliver skadedyrene hurtigt elimineret. Hvis der er behov for at forebygge og bekæmpe rotter og mus, rådgiver Pestes gerne om den mest effektiv metode. Det kan fx være opsætning af foderkasser med rottegift.

Pestes er det rigtige valg, når du søger en kompetent samarbejdspartner for dig og din boligforening.

Landbrug

På mange landbrug trives rotter og mus. Især rotten har ideelle betingelser for at formere sig. Rotter skal have adgang til vand og mad, og disse forudsætninger er tilstede på alle landbrug, hvor foder, hø og redepladser er lige ved hånden eller poten. Når først rotterne er inde i huse og lader, kan de både føre flere forskellige smitsomme sygdomme med sig og være til stor skade for deres omgivelser. Rotter har en notorisk trang til hele tiden at udvide territoriet, og hvis betingelserne er til stede, gør de det også. Det er vigtigt at kontrollere bygningernes beskaffenhed i forhold til at holde rotter ude.

Rotter bruger alle mulige former for materiale til deres reder, det kan være husets isolering, dampspærren eller isoleringen på elektriske ledninger eller kabler. Derfor kan det let blive kostbart at reetablere ejendommen efter et besøg af rotter, og har det stået på i lang tid, kan skaderne være uoprettelige.

Der er flere forskellige måder at komme af med rotterne på. Fx kan der anbringes rottefælder og foderstationer med gift rundt om ejendommen. Det er vigtigt at sætte rettidigt ind med en effektiv skadedyrskontrol. Kontakt Pestes hurtigst muligt og få en dialog om den bedste løsning for dig og dit landbrug.