Væggelus

Bekæmpelse af Væggelus i Midt- og Nordjylland

Åbent 7-18 også lørdage.

Vi kommer samme dag som du ringer.

Ring til: 71756000

Pestes skadedyrskontrol kommer i hele midt og nordjylland.

Vi giver altid garanti på udført arbejde.

Vi stopper først ulykken, så du ikke bliver bidt mere!  det har vi en effektiv metode til. Det handler om, at væggelusene ikke kan få adgang til dig. Herefter starter behandlingen og bekæmpelsen af væggelus.

Væggelus bliver stadig et større problem i Danmark. I takt med globalisering og øget rejseaktivitet, kommer vi mere og mere rundt i verden, vi rejser mere også til mere eksotiske steder. Men væggelus bliver stadig et større problem her hjemme. Det er vigtigt at kontakte en skadedyrs bekæmper så hurtigt som muligt, hvis man har mistanke om at der er væggelus.

Man kan selv forebygge væggelus. Har du været ude at rejse, så forbered dig til du kommer hjem. Tøm kufferter udenfor og kom tøjet i plastsække, vask alt tøj også det du eller I har haft på. Kufferten kan fryses i nogle dage også i en pose, så er du ret sikker på ikke at få væggelus med ind i hjemmet.

Man kan godt selv undersøge om man har væggelus. Først og fremmest føler man måske man bliver bidt af noget og eller får små sår på arme og ben. Man kan også vende sin seng om og undersøge madrassens syninger og træværk. Er der nogle små sorte prikker typisk ved samlinger og bliver de røde når man gnider med vand på dem, så er det væggelusens ekskrementer.
Kontakt så Pestes skadedyrskontrol, vi har erfaringen og udstyret til, hurtigt at komme af med væggelusene.

Pestes skadedyrskontrol, giver altid behandlingsgaranti.

Vi foretager bekæmpelse af væggelus samt væggelus bekæmpelse i hele midt og nordjylland.