Væggelus

Pris kr. 980 inkl. moms pr. behandling. (Alle rum)

Der gives altid behandlingsgaranti!

Forvent 2-3 behandlinger

Pris

Pris kr. 980 inkl. moms.

Der gives altidbehandlings garanti!

Vi kommer samme dag du ringer og giver et rigtigt godt tilbud på bekæmpelse af væggelus i Nordjylland.

Åbent 7-18 også lørdage.

Autoriseret skadedyrsfirma

Få mere information nu

Væggelusbekæmpelse udføres i og omkring Aalborg samt hele Nordjylland

Vi giver altid garanti på væggelusbekæmpelse

Vi stopper først ulykken, så du ikke bliver bidt mere!  det har vi en effektiv metode til. Det handler om, at væggelusene ikke kan få adgang til dig. Herefter starter behandlingen og bekæmpelsen af væggelus.

Væggelus bliver stadig et større problem i Danmark. I takt med globalisering og øget rejseaktivitet, kommer vi mere og mere rundt i verden, vi rejser mere også til mere eksotiske steder. Men væggelus bliver stadig et større problem her hjemme. Det er vigtigt at kontakte en skadedyrs bekæmper så hurtigt som muligt, hvis man har mistanke om at der er væggelus.

Slip for væggelus bid i dag med effektiv væggelusbekæmpelse

Man kan selv forebygge væggelus. Har du været ude at rejse, så forbered dig til du kommer hjem. Tøm kufferter udenfor og kom tøjet i plastsække, vask alt tøj også det du eller I har haft på. Kufferten kan fryses i nogle dage også i en pose, så er du ret sikker på ikke at få væggelus med ind i hjemmet.

Man kan godt selv undersøge om man har væggelus. Først og fremmest føler man måske man bliver bidt af noget og eller får små sår på arme og ben. Man kan også vende sin seng om og undersøge madrassens syninger og træværk. Er der nogle små sorte prikker typisk ved samlinger og bliver de røde når man gnider med vand på dem, så er det væggelusens ekskrementer.

Ring til 71 75 60 00 for uforpligtende tilbud og hurtig hjælp med væggelus bekæmpelse.

Pestes skadedyrskontrol giver altid behandlingsgaranti.

Ofte stillede spørgsmål om væggelus

Væggelus er små, blodtørstige insekter, der gemmer sig i sprækker og revner, især omkring sengen. De bider mennesker om natten og efterlader kløende mærker. Væggelus bekæmpelse er nødvendigt, da de kan formere sig hurtigt og skabe et stort problem i hjemmet.

For at undgå væggelus bør du regelmæssigt inspicere og rengøre sengetøj, madrasser og møbler. Undgå at købe brugte møbler uden grundig undersøgelse. Når du rejser, tjek hotelværelset for tegn på væggelus og vask alt tøj ved høj varme efter hjemkomst for at minimere behovet for væggelus bekæmpelse.

Hos Pestes Skadedyrskontrol koster bekæmpelse af væggelus 980 kr. inkl. moms. For at sikre effektiv væggelus bekæmpelse kan det forventes, at der er behov for 2-3 behandlinger. Dette sikrer, at alle stadier af væggelus bliver elimineret fra dit hjem.

Autoriseret af miljøministeriet

Autoriseret skadedyrsfirma