Flyvemyrer

Pris fra kr. 980 inkl. moms
Opfølgende behandling fra kr. 680 inkl. moms
Der ydes altid behandlingsgaranti

Pris

Pris fra kr. 980 inkl. moms
Opfølgende behandling fra kr. 680 inkl. moms

Vi kommer samme dag du ringer og giver et rigtigt godt tilbud på bekæmpelse af myrer i Nordjylland.

Åbent 7-18 også lørdage
Autoriseret skadedyrsfirma

Få mere information nu

Bekæmpelse af flyvemyrer i Aalborg og Nordjylland

Flyvemyrer bekæmpelse med garanti

Pestes skadedyrsbekæmpelse bekæmper flyvemyrer inde og ude med garanti. Den første behandling koster kr. 980,00 inkl. moms, hvorefter eventuelt supplerende behandling koster kr. 680,00 inkl. moms.

Vi hjælper dig med flyvemyrebekæmpelse nær Aalborg og i Nordjylland. Flyveyrer findes stort set alle steder. De trives inde i vores huse og i vores haver.

Hurtig hjælp til flyvemyrer bekæmpelse

Flyvemyrer dukker op, når varmen begynder at komme i foråret, hvorfor det er vigtigt at sætte tidligt ind med behandlingen. Flyvemyrer søger efter egnede steder at etablere nye kolonier. Når de er på udkig efter et sted at slå sig ned, kan du ofte se dem sværme omkring lyskilder eller områder med høje fugtighedsniveauer. Når de finder et passende sted, kan de begynde at bygge deres rede. Dette kan resultere i synlige tegn som små bunker af vinger fra de flyvende myrer, som de efterlader efter parringsritualet.

Vi ser ofte, at flyvemyrer etablerer sig under tagrender, i sprækker eller andre steder omkring bygninger, hvor de kan underminere strukturen over tid. Deres tunnelsystemer kan svække fundamentet, hvilket potentielt kan føre til skader og behov for dyre reparationer.

Effektiv bekæmpelse af flyvemyrer

Vi specialiserer os i effektiv bekæmpelse af flyvemyrer i Nordjylland. Flyvemyrer kan være til stor gene, især når de invaderer hjem og udendørs områder. Vores primære behandlingsmetode omfatter sprøjtning omkring husets sokkel og udendørs områder for at målrette og eliminere flyvemyrernes reder. Dertil identificerer og behandler vi flyvemyrnes tilholdssteder på terrasser og omkring bygninger.

Vores behandlinger omfatter også indendørs foranstaltninger for at sikre fuldstændig fjernelse af flyvemyrer fra dit hjem. Vi anvender lokkemidler såsom Advion gel, som er kendt for sin høje effektivitet mod flyvemyrer. Disse lokkemidler placeres strategisk i revner og sprækker, hvorfra flyvemyrerne normalt kommer ind, hvilket sikrer, at de tager giften med tilbage til reden og dermed minimerer problemet ved roden.

Uanset om det drejer sig om bekæmpelse af myrer, flyvemyrer bekæmpelse eller bekæmpelse af andre skadedyr, står vi klar til at hjælpe dig.

Vores professionelle team er erfarne i at udføre sprøjtebehandlinger, både indendørs og udendørs.

Autoriseret af miljøministeriet

Autoriseret skadedyrsfirma