Lopper

Bekæmpelse af Lopper i Nord- og Midtjylland

Åbent 7-18 også lørdage.

Vi kommer samme dag som du ringer.

Ring til: 71756000

Pestes skadedyrskontrol kommer i hele nord og midtjylland.

Vi giver altid garanti på udført arbejde.

Lopper kan ære til stor gene for dig og dine kæledyr. Lopper vil mest være i omgivelser hvor der er hunde eller katte, men kan også være på andre dyr. Det er ikke sikkert du har kæledyr, men du oplever at der er lopper, hvis du lige er flyttet ind i et hus eller lejlighed og opdager der er lopper, så er det den tidligere lejer eller ejer der har haft kæledyr.

Lopperne bider også mennesker og især hvis der ikke er kæledyr. Lopperne ligger æg, der bliver til larver og de lever af loppernes afføring og de små organiske ting der måtte være på gulve og i tæpper, derfor er grundig støvsugning vigtig. Sørg altid for at smide posen ud.

Lopper kan ære vanskelige at komme til livs, så ring altid efter en skadedyrsbekæmper, de har de rigtige remedier til at bekæmpe lopper effektivt.

Inden bekæmperen kommer ud, så sørg for grundig støvsugning og gulvvask. Skadedyrsbekæmperen sprøjter alle omgivelser og især gulvene. Så undlad gulvvask i det nærmeste fremtid, da aktivstofferne skal ligge så længe som muligt.
Det er vigtigt, at dit kæledyr kommer i behandling og eventuelt bliver konsulteret af en dyrlæge.

Pestes skadedyrskontrol giver altid behandlingsgaranti på udført behandling.

Vi foretager bekæmpelse af lopper samt loppebekæmpelse i midt og nordjylland.