Myrer

Pris fra kr. 980 inkl. moms.

Opfølgende behandling fra kr. 680 inkl. moms.

Altid behandlingsgaranti!

Pris

Pris fra kr. 980 inkl. moms.

Opfølgende behandling fra kr. 680 inkl. moms.

Vi kommer samme dag du ringer og giver et rigtigt godt tilbud på bekæmpelse af myrer i Nordjylland.

Åbent 7-18 også lørdage

Autoriseret skadedyrsfirma

Få mere information nu

Myrebekæmpelse Aalborg

Myrebekæmpelse med garanti

Pestes skadedyrskontrol bekæmper myrer inde og ude, dette med garanti. Det kan dog være nødvendigt med en første behandling til kr. 980,00 og så eventuelt en supplerende behandling, den koster kr. 680,00 inkl. moms, hvis der bliver behov for det.
Vi hjælper dig med myrebekæmpelse nær Aalborg og i Nordjylland Myrer findes næsten alle steder. De trives inde i vores huse og i vores haver. Det er mest den sorte have myre vi ser, men der er flere arter i Danmark.

Hurtig hjælp til myrebekæmpelse

Myrer dukker op når varmen begynder at komme i foråret og det er derfor vigtigt, at sætte tidligt ind med behandlingen. Myrer graver gange og skal have plads til deres bo, derfor ses der ofte små sand bunker rundt omkring på fliser og gange, men de graver også under huset og står det på i lang tid underminerer de fliser, sokler og lignende, det kan blive både dyrt og svært at få rettet op på.

Effektiv myrebekæmpelse

Den mest almindelige behandling er at sprøjte soklen og rundt om huset, at finde “myretuerne” på terrassen og rundt huset og få dem behandlet. Men også inde og få behandlet her. Denne behandling kan suppleres med lokkemidler der ligges indenfor i revner og sprækker, som f.eks. Advion aint, der er et meget effektivt middel mod myrer, som de tager med ned i boet der så dør.

Vi udfører myrebekæmpelse samt bekæmpelse af myrer i Nordjylland. Bekæmpelse af sort havemyre, som er den mest almindelige
myre vi har, men også farao myrer og skovmyrer kan være til stor gene. Vi sprøjter for myrer inde og ude og udfører sprøjtebehandling.

Ring til 71 75 60 00 for uforpligtende tilbud og hurtig hjælp med myrebekæmpelse.

Ofte stillede spørgsmål om myrer

Det er uundgåeligt, at myrer kan finde vej til eller under dit hus. De er hurtige til at opdage madrester eller andre søde godbidder og kan nemt slå sig ned under eller tæt på dit hjem. Når de først er etableret der, er det kun et spørgsmål om tid, før de også invaderer dit køkken. Derfor er det vigtigt at holde overfladerne rene for at undgå at tiltrække dem.

Hvis myrerne allerede har fundet en indgang, så følg med i deres bevægelser. De efterlader et duftspor, som guider andre myrer til madkilden. Ved at fjerne dette spor gør du det vanskeligere for dem at finde vej ind.

Myregift er ikke en hurtig løsning på myreproblemet. Det kan tage et par dage, før du ser resultatet langs husets sokkel eller med den gel, vi bruger indendørs.

Det er vigtigt, at myrerne får giften med ned i deres bo, så hele kolonien kan blive påvirket. Så hav lidt tålmodighed, og lad giften gøre sit arbejde.

Prisen for at bekæmpe myrer afhænger af behov. Hvis du bor i et hus og har brug for en enkelt behandling mod myrer, koster det 980 kr. inkl. moms. Eventuelle efterfølgende behandlinger vil koste 680 kr. inkl. moms.

Hvis du driver virksomhed eller institution, beregner vi en timepris for myrebekæmpelsen.

Ring til os på 71 75 60 00 eller send os en besked for at bestille myrebekæmpelse i Aalborg eller Nordjylland.

Når man normalt tænker på myrer, forestiller man sig ofte de små insekter, der går langs jorden og bor i tuer på eller under overfladen. Så det kan virke lidt mærkeligt at se en sværm af små flyvende myrer cirkulere rundt i haven midt om sommeren.

Nogle arter af myrer har vinger, som også kaldes flyvemyrer. Ligesom almindelige sorte havemyrer kan flyvemyrer finde vej ind i dit hjem og sprede sig indendørs. Hvis du allerede døjer med flyvemyrer og ønsker disse fjernet, skal du ikke tøve med at kontakte os på 71 75 60 00 eller sende os en besked for at bestille bekæmpelse af flyvemyrer.

Autoriseret af miljøministeriet

Autoriseret skadedyrsfirma