Myrer

Myrebekæmpelse i Midt- og Nordjylland

Ring til 71756000

Pestes skadedyrskontrol kommer og hjælper med myrebekæmpelse Aalborg samt hele Midt- og Nordjylland.

Åbent 7-18 også lørdage.

Hurtig hjælp til bekæmpelse af myrer

Vi kommer samme dag som du ringer og løser dit problem.

Vi giver altid garanti på vores arbejde.

Vi arbejder også med biologiske bekæmpelses metoder, altså uden gift! Dette også med garanti. Bekæmpelse både ude og inde.

Myrer findes næsten alle steder. De trives inde i vores huse og i vores haver. Det er mest den sorte have myre vi ser, men der er flere arter i Danmark.

Myrer dukker op når varmen begynder at komme i foråret og det er derfor vigtigt, at sætte tidligt ind med behandlingen. Myrer graver gange og skal have plads til deres bo, derfor ses der ofte små sand bunker rundt omkring på fliser, men de graver også under huset og står det på i lang tid underminerer de fliser, sokler og lignende, det kan blive både dyrt og svært at få rettet op på.

Effektiv myrebekæmpelse

Den mest almindelige behandling er at sprøjte soklen og rundt om huset, men også inde. Denne behandling kan suppleres med lokkemidler der ligges indenfor i revner og sprækker, som f.eks. Advion aint, der er et meget effektivt middel mod myrer, som de tager med ned i boet der så dør.

Vi udfører myrebekæmpelse samt bekæmpelse af myrer i Midt- og Nordjylland. Bekæmpelse af sort havemyre, som er den mest almindelige myre vi har, men også farao myrer og skovmyrer kan være til stor gene. Vi sprøjter for myrer inde og ude og udfører sprøjtebehandling.

Ring til 71 75 60 00 for uforpligtende tilbud og hurtig hjælp med myrebekæmpelse i Aalborg, Aarhus, Randers, Viborg og resten af Midt- og Nordjylland.

Læs også om bekæmpelse af hvepse, rottesikring og bekæmpelse af borebiller.