Myrer

Myrer. Ring til 71756000

Åbent 7-20 også lørdage.

Pestes skadedyrskontrol kommer i hele Midt- og Nordjylland.

Vi kommer samme dag som du ringer og løser dit problem.

Myrer findes næsten alle steder. De trives inde i vores huse og i vores haver. Det er mest den sorte have myre vi ser, men der er flere arter i Danmark.

Myrer dukker op når varmen begynder at komme i foråret og det er derfor vigtigt, at sætte tidligt ind med behandlingen. Myrer graver gange og skal have plads til deres bo, derfor ses der ofte små sand bunker rundt omkring på fliser, men de graver også under huset og står det på i lang tid underminerer de fliser, sokler og lignende, det kan blive både dyrt og svært at få rettet op på.

Den mest almindelige behandling er at sprøjte soklen og rundt om huset, men også inde. Denne behandling kan suppleres med lokkemidler der ligges indenfor i revner og sprækker, som f.eks. Advion aint, der er et meget effektivt middel mod myrer, som de tager med ned i boet der så dør.

Vi udfører myrebekæmplese samt bekæmpelse af myrer i hele midt og nordjylland. Bekæmpelse af sort havemyre, som er den mest almindelige myre vi har, men også farao myrer og skovmyrer kan være til stor gene.